Op het moment waarop je een homepage commercial ziet, weet je dat het met niets anders te vergelijken is. Binnen 1 tot 2 minuten maak je écht kennis met een bedrijf of persoon. Vanwege het verhaal maar ook door de manier waarop je het ziet. Video is vanaf nu zo diep te integreren dat het je de mooiste first impression geeft die online mogelijk is. Daar krijg je immers geen tweede kans voor.

 


Begin met het belangrijkste

Laten we de kennismaking online veel inspirerender maken. Vervang foto's en tekst met een homepage commercial en je bezoekers krijgen een warme handdruk, net als bij een reallife ontmoeting. Via ieder device. Vloeiend. Het voelt zo vanzelfsprekend, dat je bezoekers bijna niet meer doorhebben dat ze een video afspelen. Het is een krachtige manier om je imago een boost te geven. Zodat je daarmee de kans op actie vergroot.

[afbeeldingen: devices met een homepagecommercial. Cijfers: 99% kan 'm bekijken, % kijkt de commercial uit, % waardeert 'm.]

 

Campagne voeren nieuwe stijl

Het stopt niet bij de homepage, het is slechts het begin. Als het je website overtuigender maakt, doet dat het ook met je campagne. De homepage commercial is goed te gebruiken om nieuwe mensen mee te bereiken of om je imago bij je huidige relaties een boos te geven.

[afbeeldingen: Facebook, regionale tv, YouTube, email]

 

Een nieuwe manier van commercials maken

Een commercial maken en hebben lijkt een mythisch iets. Maar dat hoeft niet. Het is nu heel gemakkelijk en betaalbaar om een eigen commercial te maken. Kies hieronder je budget, kies een datum en doe online je boeking. That's it.

[afbeeldingen: zakmes (multidisciplinair team, goedkoper), hartje (échte verhalen), klokje (in 2 tot 3 weken klaar)]

 

Maak hieronder je eigen homepage commercial

Omdat budget nooit een probleem mag zijn, hebben we voor iedere portemonnee een oplossing. Probeer en bekijk hieronder de mogelijkheden. Zijn er vragen? Bel of email dan gerust.

[slider & boekingstool] Budget: 0,- / 7,5k / 10k / 15k / 20k

Slider: http://refreshless.com/nouislider/slider-options/
Opties: horizontaal 1 slider, step = 5 (dus 5 opties, zie hierboven), connect aan (welke kleur?), links 0 en rechts 20k, startpositie = 7,5K.

 

[Vergelijk alle versies]